Гашић: Добар градоначелник за успешну власт у Ужицу

Уколико СНС не буде имао квалитетног кандидата за новог градоначелника, изаћи ћемо из власти у Ужицу, каже Братислав Гашић и истиче да ће актуелни градоначелник поднети оставку чим престане ванредна ситуација због проблема са водом.

Потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић рекао је да ће ова странка изаћи из власти у Ужицу уколико не буде имала квалитетног кандидата за новог градоначелника, а да ће актуелни поднети оставку чим престане ванредна ситуација због проблема са водом.

Гашић, који је са повереништвом ужичког СНС-а разговарао о замени градоначелника Саше Милошевића по одлуци Председништва СНС, рекао је да је потребан квалитетан кандидат, који може за шест месеци да обезбеди бољи живот Ужичана.

"После престанка ванредне ситуације у Ужицу, актуелни градоначелник ће поднети оставку. Нови кандидат, уколико га будемо имали, мораће да ради много више и да доведе инвеститоре. Не може се седети скрштених руку и чекати", поручио је Гашић.

Како је рекао, због таквог става појединаца, који су се осетили моћни и самозадовољни, Председништво СНС је и донело одлуке о њиховој смени и изласку из власти у појединим општинама.

Потпредседник СНС-а најавио да ће после ванредних избора на страначкој Скупштини 25. јануара бити расписани страначки избори у Србији, тамо где су одбори на нивоу повереништва, као што је то случај у Ужицу.

Гашић, који је и градоначелник Крушевца, уручио је граду Ужицу донацију од два шлепера флаширане пијаће воде.

"У Србији се у протеклих 12 година изгубила солидарност. Желели смо нашим примером да покажемо да морамо да будемо једни уз друге у тешким ситуацијама", рекао је Гашић.

Како је истакао, крушевачки "Водовод" помаже ужичком "Водоводу" тако што им је ставио на располагање своју најсавременију лабораторију, а "Трајал" је понудио помоћ у уништавању алги у језеру Врутци помоћу своје производње активног угља и других препарата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се