Читај ми!

Пријатељски односи са Русијом

Председник Скупштине Небојша Стефановић и руски амбасадор Алексадар Чепурин сагласни да су односи Србије и Русије традиционално добри и пријатељски. Тема састанка могући долазак председника руске Думе у Београд, као и заједничка манифестације поводом сто година од почетка Првог светског рата.

На састанку председника Скупштине Србије Небојше Стефановића са амбасадором Русије Александром Чепурином говорило се о плановима за могућу посету Србији председника руске Думе Сергеја Наришкина.

Тема разговора било је и организовање заједничке манифестације поводом облежавања стогодишњице од почетка Првог светског рата, ове године у Београду.

Заједнички је оцењено да су активности везане за обележавање стоте годишњице од изузетног значаја, пре свега за очување историје две државе, саопштено је из Скупштине Србије.

Стефановић и Чепурин сагласили су се да су односи Србије и Руске Федерације традиционално добри и пријатељски.

Стефановић је похвалио досадашњи ток организације предстојећих Зимских олимпијских игара које се одржавају у Сочију и пожелео много среће и успеха учесницима који ће представљати Руску Федерацију.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се