Читај ми!

Стевановић: Победа СНС-а, ако буде избора ускоро

Српска напредна странка победиће на изборима уколико се они одрже ускоро, у супротном напредњаци немају шансе, оценио градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић.

Градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић рекао је да би Српска напредна странка победила на изборима ако би били одржани ускоро, а да напредњака "нигде неће бити" ако избори буду на јесен, јер предстоји страшна криза.

"Реално, ако избори буду сада, народ још увек не разуме, јер му се сервира све и свашта, од хапшења до шарених лажа и осталог, и победиће напредњаци. Ако избори буду на јесен, нигде их неће бити", рекао је Стевановић телевизији Крагујевац.

Стевановић, чија је странка Заједно за Шумадију у савезу са Уједињеним регионима Србије, рекао је да много аргумената указује на изборе, а да је он међу реткима који мисле да избори неће бити одржани на пролеће.

"Предстоји страшна криза, ова година биће јако тешка. Питање је колико ће им се дати да распишу изборе, а да нису завршили до краја послове у вези са Косовом и све остало. По мени, тешко да ће бити избори, а они би то једва чекали", рекао је Стевановић.

Градоначелник је навео да постоје стални покушаји да се скупштинска већина у Крагујевцу промени али да је градска власт стабилна и да се покушаји напредњака у том граду не могу називати прекомпоновањем, него "отимањем власти".

"То што раде не знам како се зове, да ли је корупција или нешто горе, али када ставите у џеп 50 радних места и 500.000 евра, а затим то нудите одборницима кроз директну куповину, како се то онда зове", упитао је Стевановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво