Градски одбори СНС-а подржавају Вучића

Београдски напредњаци једногласно одлучили да предложе Александра Вучића за председника Српске напредне странке на предстојећој седници страначке скупштине. Градски одбор СНС-а у Новом Саду захтева хитно искључење Владимира Цвијана из странке.

Једногласно је одлучено да београдски напредњаци предложе Александра Вучића за председника Српске напредне странке на предстојећој седници страначке скупштине.

"Сви београдски општински и Градски одбор дају апсолутну подршку политици коју представља председник Вучић", саопштио је Градски одбор СНС-а.

Градски одбор и чланство пружају "потпуну и јасну подршку немилосрдној борби против корупције и криминала и посебно против тајкунско-финансијских лобија, који су у претходним годинама довели до разарања наше земље, а данас покушавају да зауставе реформе у Србији".

"Уверени смо да борбу коју данас води Александар Вучић и Српска напредна странка, препознаје и подржава огромна већина грађана Србије и апсолутна већина чланова и симпатизера СНС-а", наводи се у саопштењу.

Указује се и на то да "покушаји тајкуна и криминалаца, да сачувају своје уносне и противзаконите послове, тако што ће померити Вучића са кључних позиција у странци и држави, неће успети и не могу уплашити СНС, нити зауставити Србију у борби за бољу и праведнију државу".

Београдски напредњаци истичу и да ти покушаји тајкуна и криминалаца неће зауставити Србију у борби за државу "једнаких прилика за све грађане и земљу у којој ће се закони поштовати".

"Управо на тим принципима је основана СНС коју води Вучић и управо зато је мета напада, оних чије се богатство и политички утицај заснивају на кршењу закона и систему привилегија", закључује се у саопштењу.

Посланик СНС-а Владимир Цвијан објавио је данас да улази у трку за председника те странке.

Искључити Цвијана из странке

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду захтева од страначких органа хитно искључење Владимира Цвијана из странке.

У саопштењу Градског одбора наводи се да позитивна особина странке да буде отворена, спремна да саслуша другачије идеје и прими у своје редове и људе који су били у другим странкама, очигледно може да доведе до тога да одређени тајкуни убаце своје људе, како би остваривали одређени утицај, преноси Фонет.

Срећом по СНС, а и по нашу државу, стоји у саопштењу, на примеру Цвијана се види да су они брзо препознати и то је разлог због којег ГО СНС Нови Сад инсистира да се по скраћеном поступку странка очисти од таквих чланова.

Најавом да ће се кандидовати за председника СНС-а,  представљајући себе као некога ко је толико битан у странци, овлашћујући себе да тумачи изворне страначке принципе, Цвијан вређа сваког искреног и оданог члана Српске напредне странке, саопштио је ГО СНС у Новом Саду, који је пружио пуну подршку председнику странке да настави државни посао који је започео.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се