Читај ми!

Милан Ивановић: Људи ће бити уз Београд

Грађани на поновљеним изборима 17. новембра не могу погрешити у избору између Албанца и Србина, каже Милан Ивановић и објашњава да једно значи могућност опстанка, а друго немогућност опстанка. Уверен је да ће људи бити уз Београд, своју Владу, своју државу.

Директор Здравственог центра у Косовској Митровици др Милан Ивановић каже да грађани на поновљеним изборима у овом граду 17. новембра не могу погрешити у избору између Албанца и Србина јер, како је рекао, једно значи могућност опстанка, а друго значи немогућност опстанка.

Милан Ивановић је на конференцији за новинаре истакао да је сигуран да у Митровици нико не може подржати оне иза којих стоје Приштина и Хашим Тачи и оне које фаворизују САД и западноевропске земље које су творци тзв. независног Косова.

Милан Ивановић сматра да ће људи бити уз Београд, своју Владу, своју државу и да је то опција која доводи до тога да одговорност за очување Косова и Метохије у саставу Србије буде на Београду и нашој држави у пуној мери.

Ивановић је рекао да јединствено и сложно у миру треба да се изборимо за опстанак, за нашу државу и заједничку будућност у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се