Читај ми!

Вучић: Николић добродошао у СНС

Вицепремијер Александар Вучић рекао да је у добрим односима са председником Томиславом Николићем и додао да је после одласка са председничке функције, Николић добродошао у Српску напредну странку.

Први потпредседник владе и лидер Српске напредне странке Александар Вучић негирао је у инретвјуу Недељнику да је у лошим односима са председником Србије Томиславом Николићем.

"Ми смо у добрим односима. Председник Србије добро ради свој посао. Он је ту на неки начин да контролише Владу, тако да немам проблем с тим. Ја радим свој посао на најбољи могући начин", рекао је Вучић и подсетио да је Николић замрзнуо чланство у СНС, преноси Фонет.

Вучић је изјавио да Николића и поштује и воли, као и да је он урадио неколико веома важних ствари за Србију.

Према речима Вучића, у интервјуу Јутарњем листу, Николић је рекао нешто на чему му је захвалан, а то је да мисли да је он био једини који је могао да води борбу против корупције.

Вучић је додао и да му је Николић, када су разговарали о економским мерама, рекао да је он једини који осећа шта народ у Србији може да прогута, шта може или не може да прође.

На питање новинара "шта ако се Николић врати у СНС после одласка с председничке функције", Вучић је одговорио да је увек добродошао. "И после одласка с Андрићевог венца добродошао је у СНС", каже вицепремијер.

На констатацију да су многи причали да се плаши повратка Војислава Шешеља из Хага и да ће заказати изборе пре његовог повратка, Вучић је рекао: "Као што видите нисам био нарочито уплашен".

Упитан шта за њега значи Шешељев повратак и да ли је спреман да му пружи руку Вучић је рекао да има поштовања према његовој породици.

"О оптужници Трибунала мислим исто што сам и мислио, али о нашим политикама мислим да су различите. Немам ништа ружно што бих говорио о њему. Моја политика води Србију у будућност, а о туђим политикама не размишљам", рекао је вицепремијер.

Вучић за себе каже да је пристојан и разуман човек, да су он и Шешељ много времена провели заједно, "тако да од мене неће чути било коју увредљиву реч".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се