Читај ми!

Мировић: СНС ће у Врбасу формирати власт

Избори у Врбасу још једном ће показати да актуелна власт у покрајини нема легитимитет, и СНС ће након избора формирати власт у том граду, рекао потпредседник те странке Игор Мировић.

Потпредседник Српске напредне странке Игор Мировић рекао је да ће избори у Врбасу још једном показати да актуелна власт у покрајини нема легитимитет, и додао да ће та странка након избора, уз минималну подршку, формирати власт у том граду.

"Избори у Врбасу ће још једном показати да актуелна власт у покрајини нема легитимитет, јер ако у пет, шест изборних одмеравања снага не добије минималан број гласова за било какав легитимитет, онда нашу конкуренцију треба упитати зашто је на власти кад је народ неће", рекао је Мировић, на конференцији за новинаре у Врбасу.

Он је нагласио да очекује да ће СНС освојити толики број одборничких мандата да ће или самостално формирати власт у Врбасу или ће им за већину бити потребна "један или два одборника".

"Нећемо да причамо ни о каквим великим стратешким коалицијама у Врбасу јер смо сигурни да ћемо сами, или уз минималну подршку, моћи да вршимо власт", рекао је потпредседник СНС.

Мировић је рекао да Врбас има шансу у будућнсоти и да треба да искористи све своје потенцијале, а пре свега близину аутопута што га чини интересантним за инвеститоре.

Он очекује да ће напредњаци на изборима у недељу остварити резултат који је просек резултата које је та странка остварила на изборима у Србобрану и Апатину и да је то 35 процената.

Носилац листе коалиције коју предводи СНС и кандидат за градоначелника те странке Братислав Кажић рекао је да верује да ће напредњаци освојити и више гласова од процента који је прогнозирао Мировић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се