УРС: Министри избачени без замерки на рад

Уједињени региони Србије избачени из Владе без иједног критеријума и без иједне суштинске замерке на рад министара, рекао функционер УРС-а Мирослав Алексић. Неко жели да сву одговорност за тешко стање у земљи пребаци на Динкића и УРС, сматра Алексић.

Функционер Уједињених региона Србије Мирослав Алексић изјавио је да је та партија избачена из Владе Србије без иједног критеријума и без иједне суштинске замерке на рад министара.

Алексић је рекао Танјугу да се до сада није чула ниједна замерка, па ни у излагању премијера Ивице Дачића, који је позвао СНС да прихвати његов предлог да Влада настави да ради без Уједињених региона Србије.

"Све се свело на општу причу, да је тешка ситуација у земљи где неко тенденциозно жели да сву одговорност за то тешко стање пребаци на Млађана Динкића и УРС", рекао је Алексић и поновио да конкретних замерки на рад Динкића, Верице Калановић и Сузане Грибјешић није било.

Алексић лично сматра да се "неко плаши Млађана Динкића и људи из УРС-а, видевши у претходних годину дана колико је та партија спремна да ради у интересу народа и државе".

Коментаришући најаву лидера СНС-а Александра Вучића о довођењу кадрова из иностранства, Алексић је рекао да је тој партији најбитније да је неко способан, а да уопште није важно да ли је реч о људима из земље или ван ње.

Када је реч о локалним коалицијама, Алексић каже да најновија дешавања на политичкој сцени неће утицати на њих, нарочито тамо где се постижу резултати.

"Мишљења сам да треба променити изборни закон и локалним самоуправама дати већу самосталност, јер локални избори губе смисао ако се власт формира у централама странака", закључио је Алексић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара