Читај ми!

Палма неће у министре

Драган Марковић Палма изјавио да је одбио понуду премијера Ивице Дачића да преузме министарску функцију у реконструисаној Влади Србије. Лидер Јединствене Србије рекао да га од министарског места више занима програм реконструисане Владе и да верује премијеру Дачићу.

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је да је одбио понуду премијера Ивице Дачића да преузме министарску функцију у реконструисаној Влади Србије.

Дачић ме је у четвртак питао: "Да ли хоћеш да будеш министар у реконструисаној влади", рекао сам: "Не", изјавио је Марковић у разговору са новинарима у Јагодини.

"Мене не интересује министарско место, али ме интересује програм реконструисане владе и верујем Дачићу, и раније сам му веровао и убудуће ћу, да ће учинити максимум да помогне сваком грађанину Србије", истакао је Марковић.

Он је пренео да га је у том разговору Дачић уверавао да не треба да брине и да ће се максимално борити да помогну сваком човеку, имајући у виду да је за годину дана владе више провео у авиону, целих 100 дана, него на земљи како би остварио национале циљеве.

"Обишао је све најбитније државе у свету, био пет пута у САД, више пута у Бриселу, Немачкој, Русији.... како би помогао да Србија добије датум за преговоре и да Европа призна напоре Србије у том правцу. Отворио је врата инвеститорима, који сада имају сигурног партнера у држави Србији", закључио је Марковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво