Читај ми!

Јовановић: Србији треба визија

Србији је потребна политика са визијом, а за решавање свеопште кризе у којој се земља налази потребно је много више озбиљности и одговорности политичара и свих других људи, изјавио председник ЛДП-а Чедомир Јовановић у Зајечару.

Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић поручио је на завршном митингу те странке у Зајечару да је за решавање свеопште кризе у којој се Србија налази потребно много више озбиљности и одговорности како политичара, тако и свих људи.

Јовановић је навео да је тачно да је земља економски пропала, али и да је пропала и морално, културно и спортски, као и да је много демагогије и политиканства и у Зајечару.

Лидер либерала је истакао да је Србија данас потпуно разорена земља и да се не сме чекати још десет година да би се прихватило оно што се данас дешава.

Истакао је да је данас више него икад јасно да је европска будућност земље посао коме треба да посветимо животе, да је јасно колико је висока цена плаћена за заблуде у прошлости и бежање од истине, као и да политике које су се у прошлости водиле немају будућност.

"Посебно ми је жао што је Зајечар поделио судбину те неодговорне политике и што годину дана након претходног гласања опет излазимо на изборе и тако доказујемо незрелост и неозбиљност политичара и политике који опет траже подршку за себе", рекао је Јовановић.

Будућа зајечарска власт, како је истакао, мора бити власт која ће трајати четири године, која ће се договорити са сваким човеком у том граду и радити за сваког човека, без обзира на то за кога је гласао.

"Потребна је власт која ће на том договору доћи до одговора на питање шта је будућност Зајечара. Треба да створимо своју Европу међу нама тако што ћемо раздвојити рад од нерада, поштење од непоштења, истину од лажи, ценити оне који знају", рекао је лидер ЛДП-а.

Јовановић је Зајечарцима поручио да је ЛДП кандидовала најбоље што има, са јасном идејом да Зајечару омогући да се развија.

Кандидат ЛДП-а за градоначелника Зајечара Ненад Ристовић рекао је да су "разни политиканти долазили у Зајечар нудећи програме о којима причају већ десет година, а од којих ништа нису спроводили".

Ристовић је рекао да ЛДП интересује да почне да решава проблеме, од којих је први очување радних места и отварање нових.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво