Читај ми!

Завршени разговори у Бриселу, тема полиција

Технички разговори радних група за полицију у Бриселу су завршени. Нерешеним питањима бавиће се вечерас председник Владе Србије Ивица Дачић и косовски премијер Хашим Тачи на радној вечери.

Технички дијалог Београда и Приштине завршен је без изјава за јавност, а нерешеним питањима бавиће се вечерас председник Владе Србије Ивица Дачић и косовски премијер Хашим Тачи на радној вечери код високе представнице за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон.

Дијалог радних група за полицију и правосуђе, који је почео јутос, завршен је поподне, а то што се нико од учесника није обратио јавности знак је да се главни терет преноси на премијерски ниво и да ће о нерешеним питањима бити речи током вечере која је заказана за осам сати. 

Министар правосуђа Никола Селаковић, саветник председника Србије Марко Ђурић и координатор за примену споразума Александар Вулин разговарали су о овим темама јуче и прекјуче са приштинским преговарачким тимом који предводи Едита Тахири, али након завршетка синоћне рунде није било изјава за јавност.

У дијалогу о телекомуникацијама и електричној енергији, који је такође вођен ове недеље, није постигнут споразум.

Очекује се да се питањима која нису решена на експертском нивоу позабаве премијери Ивица Дачић и Хачим Тачи, на радној вечери код високе представнице ЕУ за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон. Вечера је заказана за осам сати увече.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво