Читај ми!

Протест Комуниста и СНП "Наши"

Са митинга у Београду, присталице Комунистичке партије, СНП "Наши" и неколико десничарских и невладиних организација затражили отпис дугова грађана код банака, протеривање страних банака и национализацију имовине тајкуна.

Присталице Комунистичке партије и неколико десничарских и невладиних организација, укључујући СНП "Наши" затражили су данас, са митинга у центру Београда, отпис дугова грађана код банака, протеривање страних банака и национализацију имовине тајкуна.

 

Председник СНП "Наши" Иван Ивановић изјавио је да је народ у Србији гладан и да је једина подела коју треба правити подела на гладне и сите. Он је додао да из Србије треба протерати стране банке и национализовати имовину тајкуна "која је отета народу током пљачкашке приватизације".

Он је изнео низ захтева Влади, укључујући расписивање избора и "да се стане на пут томе да Србију воде људи који зависе од страних амбасада".

Председница покрета жена "Женес" Мила Алечковић упитала је зашто држава не опрости дугове грађанима "на исти начин како је отписала дугове лоповским јавним предузећима које поседују партије".

Она је грађане Србије позвала на солидарност са поруком да је време за промене "јер ће сви осетити шта је беда", а април и мај назвала "временом српског пролећа".

Наташа Радуловић из Комунистичке партије нагласила је да ће када буде дошла "патриотска власт" бити забрањене све невладине организације у Србији.

Међу захтевима Влади Србије било је и стављање витамина на листу лекова који се могу добити на рецепт и да се социјалним осигурањем омогући плаћање приватних лекарских услуга.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво