Читај ми!

Паралелизам институција тема новог дијалога

Спреман сам за наставак дијалога између Београда и Приштине, рекао председник Владе Србије Ивица Дачић. Премијер истакао да ће паралелизам институција бити тема новог састанка у Бриселу 19. и 20. фебруара.

Председник Владе Србије Ивица Дачић изјавио је да је спреман за наставак дијалога Београда и Приштине 19. и 20. фебруара.

Тема новог дијалога биће "паралелизам институција", рекао је Дачић за Новости.

Према његовим речима, циљ је да се пронађе начин како да се институције на северу Космета одблокирају и да постану прихватљиве и за Приштину и за Србе који живе на целом Косову и Метохији.

Премијер Србије је нагласио да је питање институција на северу Косова и Метохије суштинско и да је политика Београда заснована на платформи и резолуцији Скупштине Србије.

"Ми та документа нисмо направили да бисмо кочили дијалог, него да бисмо дали одговор на питања која се постављају", рекао је премијер Дачић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара