Читај ми!

ДС: Власт игра опасну игру око Војводине

Републичка власт директно атакује на аутономију Војводине кроз читав низ одлука које је донела, каже потпредсеница ДС-а Весна Мартиновић.

Потпредседница Демократске странке Весна Мартиновић оптужила је републичку власт да директно атакује на аутономију Војводине кроз читав низ одлука које је донела.

"Плашим се да актери тих одлука нису свесни опасности игре коју играју. Ми у Војводини смо поносни на своју аутономију, као што смо поносни и на то што смо део Србије, и овакве играрије само могу произвести проблеме", рекла је Мартиновићева за новосадски Дневник.

Мартиновићева је додала да подржава борбу против корупције у Србији, али је и оценила да власт злоупотребљава ту борбу и да настоји да сузбије сваки критички глас.

"Неко кратко време можда може пити воду пребацивање одговорности за све невоље овог света на претходну власт, али тај приступ напросто има рок трајања. Ако сте озбиљни, морате да понудите решења, а актуелна власт та решења нема већ и даље само нуди изговоре", рекла је Весна Мартиновић.

Грађани ће врло брзо увидети да хапшење Мирослава Мишковића није "универзални рецепт за све њихове недаће", оценила је Мартиновићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво