Читај ми!

Дачић: СНС не стоји иза прљаве кампање

Председник Владе Србије Ивица Дачић каже да са Александром Вучићем ради "у потпуном складу", одбацивши било какву тврдњу о учешћу СНС-а у прљавој кампањи која се води против њега.

Премијер Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је британској агенцији Ројтерс да његов коалициони партнер Српска напредна странка не стоји иза покушаја његове дискредитације.

У телефонској изјави Ројтерсу Дачић је рекао да са Вучићем ради "у потпуном складу" , одбацивши било какву тврдњу о учешћу СНС у прљавој кампањи која се води против њега, навела је агенција.

"Ово је напад на јединство владе и покушај одређених снага да изнуде ванредне изборе у тренутку када влада има много важнијих питања којима треба да се бави. Ми верујемо да је СНС потпуно кредибилан партнер и желим да нагласим да постоји јединство унутар владе", рекао је Дачић.

Агенција је додала да се Дачић тако дистанцирао од коментара које је раније данас Ројтерсу дао неименовани високи функционер социјалиста који је рекао да иза прљаве кампање против премијера и лидера СПС-а стоји СНС.

Председник СПС-а и српске владе рекао је данас на конференцији за новинарe да покушај да се дискредитују и он и влада његовим довођењем у везу са Родољубом Радуловићем из криминалне групе нарко боса Дарка Шарића није успео.

Дачић је потврдио да се неколико пута сусрео са Радуловићем, али да је у том тренутку имао само полицијске информације на основу такозване Беле књиге, којом Радуловић није био означен као припадник криминалног клана.

Он је додао да су подаци о томе архивирани како би били употребљени као средство политичке уцене када за то дође време.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво