Читај ми!

Аналогија – Игор Блажевић Блажа: Због рокенрола сам напустио савезну владу

Како је могуће бити ведар и када си тужан, зашто је избегао пошастима рокенрола, сексу и дроги, али не и Бодироги и због кога је уместо кошарке изабрао гитару.

Игора Блажевића можда не препознајете по имену, али ћете га свакако познати по осмеху и белим наочарима за сунце са шљокицама које носи у свакој прилици.

Прљави Инспектор Блажа има много више година него што мислите, али не мучите се и не тражите на Википедији, јер тај податак тамо није тачан.

Блажа је сталан државни посао у СИВ-у мењао за уметничку слободу, а да ли се икада покајао сазнајте у подкасту @analogija

Изабрао је бас уместо соло гитарe и објашњава да то савршено одговара његовом темпераменту и месту у породици и међу пријатељима.

Секс, дрога и рокенрол на његовом путу никада нису ишли руку под руку, а баскет је свеприсутан, иако га та лопта није погодила, онако како је могла.

Позитивна енергија и осмех су му, верује, генетско наслеђе, а страхује од тога да се у пензији не претвори у бабу.

Ни у продавницу не може, а да га не спопадну обожаваоци, што, каже, уме да буде напорно, посебно када негде жури. Батерије пуни уз музику која је увек присутна у његовој кући.

Послушајте у подкасту @analogija како се Блажа бори са тешким тренуцима, насмејте се његовом дечачком шарму и одморите се уз необавезну чашицу приче са човеком који Београд не би мењао ни за шта.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво