Покрет социјалиста: Ђилас потцењује Београђане

Покрет социјалиста саопштио је да је Драган Ђилас "ојадио грађане Београда", верујући да они не памте време у које је био на власти када је, како оцењују, спроводио самовољу и бахатост.

"Драган Ђилас поново је потврдио да је мржња према Александру Вучићу његов једини план и програм за Београђане", стоји у саопштењу Градског одбора Покрета социјалиста.

Како оцењују, пошто је "ојадио" грађане Београда, Ђилас потцењује њихову интелигенцију и верује да се они не сећају времена његове владавине.

"Шта га је то спречавало да док је био градоначелник у два мандата не подигне школе и вртиће, не среди паркове и фасаде, већ уместо тога задужи Београд за милијарду и двеста милиона евра", пита ПС оцењујући да се Ђилас, док је био у прилици да подиже вртиће и школе за Београђане, ипак определио да подигне кућу Великог брата у Пионирском граду.

"Уверени смо да ни Ђиласов популизам, ни његова милионска кампања неће моћи против четворогодишњег марљивог рада, неће моћи против резултата и поштеног односа према Београђанима и њиховом новцу", закључује Градски одбор Покрета социјалиста.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво