Небојша Стефановић почасни грађанин Гроцке

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић проглашен је почасним грађанином општине Гроцка, а приликом доделе признања рекао је да је то велика част, али и обавеза.

"Ово је признање свима онима који су се са мном борили да општина Гроцка буде боље место за живот. Ово је лепа општина добрих људи", рекао је Стефановић.

Додаје да је много пута долазио у Гроцку, схватајући њену важност за развој Београда.

"Овде се развија туризам, угоститељство, а трудио сам се и да подигнемо ниво безбедности овде, да се деца едукују како да се заштите од свих потенцијално опасних ствари, да расту безбедно, срећно и задовољно", навео је Стефановић.

Каже да је још пуно изазова испред управе Гроцке, али да се разлика осети.

"Ова општина је за кратко време асфалтирала више од 140 километара путева, а ви сте као одборници Скупштине општине то урадили и искористили своју функцију за добробит целог народа", рекао је министар.

Председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић рекао је да ова општина први пут у својој историји додељује овакво признање.

"Пре 10 година општина је била у јако лошем стању због лоше градске управе, лоша путна мрежа, оронуле зграде, канализација и вода који не функционишу, то смо затекли. Тада је Небојша са нама обилазио свако село, а и сада када је постао министар долази у нашу општину више пута годишње. Десило се пуно промена и то ће народ знати да цени на изборима", рекао је Симоновић.

Каже, да се у општини ради сваки дан, а не само пред изборе.

"Били смо запостављени претходних година и сада водимо тешку борбу, али имамо подршку републике и Града Београда. Гарантујем да ћемо решити техничку исправну воду у року од две године, канализацију, а све то не би могли да урадимо без подршке наших људи", рекао је Симоновић.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво