Читај ми!

Брат осумњиченог за убиство Данке Илић преминуо у Полицијској управи у Бору

Осумњичени Д. Д. (1984) из Бора коме је у суботу одређено задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да је помогао Д. Д. (1974) осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић након извршеног кривичног дела, преминуо је ноћас у Полицијској управи у Бору, саопштио је МУП.

Д. Д. је у раним јутарњим сатима позлило и упркос правовременом реаговању полицијских службеника и лекара Дома здравља у Бору који су покушали реанимацију он је у 3.10 преминуо, а од стране лекара мртвозорника констатована је природна смрт, саопштио је МУП.

О догађају је одмах обавештено Више јавно тужилаштво у Зајечару које је наложило обдукцију на Институту за судску медицину у Београду и наложило да се прикупе сва потребна обавештења о смрти Д. Д.

Полиција је јуче ухапсила Р. Д. (1951) и Д. Д. (1984) због постојања основа сумње да су педесетогодишњем Д. Д., осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић, помогли да премести тело девојчице са депоније у околини Бањског поља на за сада непознату локацију на територији града Бора.

Због постојања основа сумње да су највероватније 28. марта ове године починили кривично дело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дела, Р. Д. и Д. Д. одређено је задржавање до 48 сати.

Према незваничним информацијама, реч је о оцу и брату једног од осумњичених за убиство Данке Илић.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво