Читај ми!

Беливук, Миљковић и њихове супруге оптужени за прање новца

Јавно Тужилаштво за организовани криминал  подигло је оптужницу против окривљених Вељка Беливука, Марка Миљковића и њихових супруга, због сумње да су извршили кривично дело прање новца.

Оптужницом су поред Марка Миљковића и Вељка Беливука обухваћене и њихове супруге Б. Б. и Т. М., као и Ф. И., М. М. и С. Ђ., због више кривичних дела прања новца за дела извршена у периоду од  2015. до 2020. године, саопштено је из тужилаштва.

У оптужници је предложено трајно одузимање имовине - више непокретности на територији Београда и Панчева, већи број скупоцених возила и сатова као и готовог новца који су пронађени и одузети од окривљених, а за које Јавно тужилаштво за организовани криминал сматра да су предмет прања новца.  

Такође, у оптужници је Јавно тужилаштво за организовани криминал предложило продужење мере забране напуштања боравишта за окривљене Б. Б., Т. М., М. М. и С. Ђ.

Против Миљковића и Беливука се води поступак пред судом због сумње да су организовали криминалну групу чији се припадници терете за најтежа кривична дела међу којима је и седам убистава.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво