Читај ми!

Мушкарац се полио бензином и запалио у дворишту Полицијске станице у Тополи

Један мушкарац тешко је повређен у Тополи пошто се полио бензином и запалио у дворишту Полицијске станице. Интервенисали су полицијски службеници, који су угасили ватру. Мушкарац је превезен у крагујевачки Универзитетски клинички центар и животно је угрожен. О случају је обавештено Основно јавно тужилаштво у Аранђеловцу.

У крагујевачкој Полицијској управи потврдили су за РТС да се у шумадијској општини Топола јутрос око четири сата један мушкарац полио бензином и запалио. Додају да су том приликом интервенисали полицијски службеници те општини.

Мушкарац је превезен у Универзитетски клинички центар Крагујевац, а из те здравствене установе рекли су за РТС да је животно угрожен.

“Пацијент из Тополе, на лечењу је у Јединици интензивног лечења Службе за анестезију и реаниматилогију УКЦ Крагујевац. Пацијент је у тешком стању, витално угрожен и на механичкој је вентилацији”, саопштили су за РТС из Универзитетског клиничког центра Крагујевац.

Из Полицијске управе у Крагујевац саопштили су да је о свему обавештено Основно јавно тужилаштво у Аранђеловцу.

Из Основног јавног тужилаштва у Аранђеловцу рекли су за РТС да је у току истрага, након чега ће бити познати детаљи овог догађаја.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво