Читај ми!

Полицијска акција у Београду, ухапшено седам осумњичених да су оштетили буџет Србије за 350 милиона динара

Седам особа ухапшено је у великој полицијској акцији која је спроведена у Београду због сумње да су вршењем различитих кривичних дела оштетили буџет Србије за више од 350 милиона динара, саопштило је Више јавно тужилаштво у Београду.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, припадници министарства унутрашњих послова, Одељења за борбу против корупције УКП, у сарадњи са Безбедносно информативном агенцијом и пореском полицијом ухапшени су А.О, М.О, МТ, Ј.Б, А.Р, Ј.С. и Д.Н, због сумње да су извршили кривична дела пореска превара, прање новца и удруживање ради вршења кривичних дела.

Сумња се да је ова криминална група наведена кривична дела извршила у периоду од јануара 2020. године до јануара 2023. године, тако што су новац прибављен извршењем кривичног дела пореска превара на различите начине интегрисали у легалне токове.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати, у ком року ће бити приведени на саслушање у Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво