Читај ми!

Пријава против мушкарца због напада у ГСП-у, позив сексуално узнемираваним девојчицама да се јаве

Прво основно јавно тужилаштво у Београду наложило је да се поднесе кривична пријава против мушкарца који се сумњичи да је, након што је сексуално узнемиравао две девојчице на линији 43 ГСП-а, напао грађанина који је покушао да га спречи да напусти место догађаја.

Тужилаштво у саопштењу наводи да идентитет две девојчице, које је, како се сумња, мушкарац полно узнемиравао, још није утврђен, због чега ће бити поднета пријава против осумњиченог само за кривично дело насилничко понашање.

Апелује на девојчице које су полно узнемириване, да се јаве у полицијску станицу Палилула у присуству родитеља ради давање изјаве, након чега ће тужилаштво моћи да предузме даље законске мере против осумњиченог и у погледу наведеног дела.

Инцидент се десио 29. октобра, када је возач аутобуса обавештен о узнемиравању, након чега је зауставио возило, а оштећени грађанин је покушао да спречи осумњиченог да напусти место догађаја.

Тада га је осумњичени физички напао и задао му лаке телесне повреде. Полиција је убрзо након тог догађаја дошла и привела осумњиченог.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се