Читај ми!

Одређен притвор осумњиченом за убиство у Крњачи

Судија за претходни поступак Вишег суда у Београду одредио је притвор В. А. (32), који се сумњичи да је у суботу у насељу Крњача убио Н. С. испаливши у њега више хитаца из пиштоља.

Осумњиченом В. А. (32), који се терети да је у суботу у насељу Крњача убио Н. С, одређен је притвор до 30 дана да не би утицао на сведоке и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело, потврдила је портпарол Вишег суда у Београду Татјана Матић.

В. А. је на саслушању изнео одбрану, тврдећи да се не сећа да је пуцао и због чега је пуцао, саопштило је тада Више јавно тужилаштво у Београду.

Осумњичени се терети да је извршио кривична дела убиство и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Сумња се да је В. А. у насељу Крњача, након краће расправе са Н. С, у њега испалио из пиштоља више хитаца и тиме га усмртио.

Како Танјуг сазнаје, осумњичени је на саслушању рекао да се сећа да му је Н. С. претио пиштољем и да је запуцао, па је услед праска наводно изгубио сећање.

Они су од раније били у сукобу.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара