Читај ми!

Чачак, почело суђење осумњиченом за троструко убиство

У Вишем јавном тужилаштву у Чачку данас је одржано припремно рочиште, чиме је почело суђење И. Г.(21) из Чачка, коме се на терет ставља тешко троструко убиство.

Припремном рочишту није присуствовао оптужени, који је у специјалној затворској болници.

Одређени су докази који ће се изводити на претресу, а оптужени није приведен из специјалне болнице, тако да по закону може да се одржи припремно рочиште и без њега, рекао је Радисав Весовић, бранилац оптуженог по службеној дужности. 

"За претрес ће морати да га доведу, тада ће бити и саслушан. Одређени су сви докази, углавном они које смо изводили и у тужилачкој истрази и по предлогу мене као браниоца и по предлогу тужилаштва. И сви ти ће се извести и на претресу", рекао је Весовић.

Како је Весовић навео, оптужени се налази у специјалној затворској болници и у стању је сталног третмана, а вештак ће на претресу одредити да ли може да прати суђење.

Наредни претрес је заказан за 6. октобар.

И. Г. се терети да је у априлу у породичној кући у чачанском насељу Атеница, ножем усмртио оца, мајку и деду, након чега се дао у бекство, али је брзом акцијом полиције ухапшен неколико сати након крвавог пира.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво