Спречено кријумчарење капи против грчева код беба

Цариници су приликом контроле робе на царинској испостави Сремска Митровица спречили покушај кријумчарења 1.000 бочица суплемента "coliprev", који се користи као додатак исхрани беба, а чија је тржишна цена од 12 до 15 евра по бочици.

Током контроле робе пријављене за царињење као "силикон у примарним облицима", који се користи за производњу кедера у ауто-индустрији, цариници из Одељења за сузбијање кријумчарења су 19. новембра открили да се у кутијама са пријављном робом, налазе капи за бебе пореклом из Португалије.

Тај суплемент, ензим лактозе, користи се као додатак исхрани одојчади у превенцији и сузбијању грчева, саопштила је Управа царина.

Роба је привремено задржана до окончања прекршајног поступка пред надлежним судом, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара