"Билд": Томас Л. није био ни полицајац ни обавештајац

Немац Томас Л, чије је тело пронађено у Борчи, никада није био члан ни полиције ни обавештајних служби, речено је у немачким безбедносним круговима за лист "Билд ам Зонтаг".

Лист пише да је Томас Л. (49) из Минхена очито био човек са сулудо религиозним представама и годинама је имао једну интернет страницу са које је упозоравао на пакао и истовремено насумице слао стотине СМС, како би агитовао за своје идеје, преноси Танјуг.

Године 2012. против њега је покренут стечајни поступак, преноси даље лист и додаје да није јасно када се он настанио у Србији.

Тело Томаса Л. пронађено је 3. јула у веома распаднутом стању и он је, према првим сазнањима, умро од срчаног удара.

"Немачка амбасада у Београду бави се овим случајем и труди, у тесном договору са српским институцијама, да га разреши", рекла је једна портпаролка за "Билд ам Зонтаг".

Лист пише да је више службеника Савезне криминалистичке службе у међувремену отишло за Београд као подршка локалним службама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се