Читај ми!

Ланчани судар код Предејана, десеторо повређено

Десеторо људи је повређено, а једна особа теже у ланчаном судару на ауто-путу Београд–Скопље у Грделичкој клисури, код Предејана. Међу повређенима је и четворо деце.

Десеторо повређених примљено је у Ургентни центар у Лесковцу, а код једне особе дијагностиковане су повреде теже природе и она ће бити задржана на болничком лечењу.

Међу повређенима је и четворо деце.

Дежурни лекар у Ургентном центру Опште болнице у Лесковцу Томислав Грујевски каже да теже повређени пацијент има прелом десног ручног зглоба и повреде главе.

"Остали повређени имају нагњечења и посекотине", каже Грујевски.

Тешка саобраћајна несрећа догодила се око 15 сати у близини Мотела 'Предајане', а према наводима очевидаца, ланчани судар се догодио када је камион који је долазио из правца Лесковца скренуо на супротну страну коловоза, ударио у комби, затим у камион који је превозио трупце, одбио се и продужио даље.

Аутомобил "бе-ем-ве" који је долазио из супротног правца ударио је у камион и подвукао се испод њега, а на њих је потом налетело још једно возило.

"'Бе-ем-ве' је у потпуности смрскан", рекао је један сведок удеса и додао да су у њему били заробљени жена и дете којима су у помоћ притекли ватрогасци и лекари хитне помоћи.

На место удеса је дошло пет екипа хитне помоћи и неколико ватрогасних екипа.

Саобраћај је био у прекиду за теретна возила и аутобусе, док су се путничка возила преусмеравала на алтернативан правац, стари пут Предајане–Владичин Хан.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се