Заплењени парфеми и вијагра код Старе Пазове

Цариници су запленили товар од готово 200 парфема и тоалетних вода познатих светских марки, као и 140 таблета "Вијагре" од 100 милиграма, приликом "дубинске контроле" на ауто-путу Београд-Нови Сад.

Обе заплене су обављене код наплатне станице Стара Пазова, у размаку од око 15 минута, током контроле коју су вршили припадници Одељења за сузбијање кријумчарења, саопштила је Управа царине, а преноси Бета.

Парфеми су откривени у аутомобилу регистарских ознака Пећи, којим је управљао 59-годишњи држављанин житељ Земуна, додаје се у саопштењу.

Како наводи Управа царина, већ на 20 метара од контроле, за коју у том тренутку није знао да ли је царинска или полицијска, "возач се видно узнемирио".

"Почео је да се презнојава током разговора са царинициама, да би у тренутку откривања робе рекао како је учинио сину услугу да му превезе парфеме које он продаје по Београду", пише у саопштењу. 

Цариници су у пртљажнику нашли 100 бочица парфема, 95 бочица тоалетних вода, 10 дезодоранса у стику и девет крема и лосиона за тело познатих светских марки.

Парфеме и возило цариници су допратили до царинског складишта где је извршен детаљан преглед и пребројана роба, чија ће аутентичност бити потврђена након вештачења.

Према првим проценама, то су оригинални парфеми чија вредност, у случају да се аутентичност докаже, може достићи и суму од 8.000 евра, саопштила је Управа царина.

Петнаестак минута потом заустављен је и аутобус новопазарских регистарских ознака који саобраћа на линији Нови Сад-Нови Пазар. У њему је нађен пакет са 140 таблета средства за јачање потенције "Вијагра".

Возач аутобуса је рекао да је примио пакет како би га превезао до Новог Пазара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије