Читај ми!

Преврнуо се аутобус, осморо повређених

Осам путника повређено када се "Ластин" аутобус преврнуо на изласку из Умке. Међу повређенима је и возач аутобуса.

Аутобус "Ласте" на линији 860 од Београда до Обреновца преврнуо се у уторак, после 22 часа на изласку из Умке, рекли су Танјугу саобраћајни полицaјци на лицу места.

Повређени су превезени у београдски Ургентни центар, КБЦ "Бежанијска коса" и у дом здравља у Обреновцу, а са места несреће су евакуисани и приватним возилима.

Портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура каже да су на место несреће упућене две лекарске екипе које су збринуле шест лакше повређених женских особа. Мацура је нагласила да нико од њих није животно угрожен.

"Прва лекарска екипа превезла је три женске особе у Клинично-болнички центар "Бежанијска коса" у Београду.

Реч је о женским особама око 55, 30 и 26 година, које су биле без видљивих повреда, а са тупим повредама главе, трбуха и грудног коша, рекла је Мацура.

Друга лекарска екипа превезла је у Ургентни центар у Београду још три женске особе старости од око 60, 40 и 55 година са тупим повредама рамена, главе и кука.

Неки од повређених путника су, приватним аутомобилима који су туда пролазили, превезени до Дома здравља у Обреновцу.

"Ластин" аутобус преврнуо се на изласку из Умке, код прве станице према Обреновцу, у месту Дубоко.

У Оперативном центру МУП-а још немају информација о узроцима незгоде, а полиција на лицу места претпоставља да се незгода догодила услед техничког квара возила или да је возач из другог разлога изгубио контролу над аутобусом.

Дупли "Ластин" аутобус, који се преврнуо на бок, после поноћи је уз помоћ механизације окренут на точкове и спремљен за шлеповање, а саобраћајна полиција регулисала је саобраћај на деоници пута на којој се догодила незгода.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво