Читај ми!

Урушени кров "заточио" Лесковчанина

Александар Станчић из Лесковца чак 26 сати био заробљен у сопственој кући након урушавања крова. Станчић, кога су избавили ватрогасци, збринут због лакших повреда.

Начелник Сектора за ванредне ситуације Милорад Марјановић рекао је за Танјуг да је екипа спасилаца дошла неколико минута након што су комшије дојавиле да од понедељка не виђају Станчића, а да су приметили урушен кров.

"Ватрогасцима је требало скоро читав сат да допру до собе где је буквално био заробљен, али на срећу није озбиљније повређен", нагласио је Марјановић.

Кров трошне куће урушио се у понедељак, а греде и материјал су потпуно затвориле врата и прозор, тако да је Станчић, који живи сам, остао блокиран и заробљен у углу собе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се