Читај ми!

Заплењено око пет тона резаног дувана

У заједничкој акцији БИА и МУП-а заплењено око пет тона резаног дувана. Укупна вредност заплењеног дувана износи око 20.000 евра.

На територији општине Раковица у Београду заплењено је око пет тона резаног дувана укупне вредности око 20.000 евра.

Како се наводи у саопштењу Министарства унутрашњих послова Србије, дуван је нађен у просторијама предузећа "Електро-флеш" у Раковици.

Осумњичени, који је привремено закупио просторије тог предузећа, саслушан је и против њега ће бити поднета кривична пријава у редовном поступку због сумње да је извршио кривично дело – недозвољен промет акцизних производа.

Акцију сузбијања нелегалног промета дувана и дуванских производа спровели су припадници београдске полиције, у сарадњи са Безбедносно-информативном агенцијом, Пореском полицијом и Другим основним јавним тужилаштвом.

Током претреса пословних просторија предузећа "Електро-флеш" нађена је машина за сечење и око 500 килограма резаног дувана намењеног даљој продаји на црном тржишту.

Претресом два комби возила паркираних испред тог предузећа нађено је око 3.500 килограма балираног дувана у листу.

Укупна вредност привремено заплењеног дувана износи око 2.400.000 динара, односно око 20.000 евра.

У току је привођење и саслушање особа који се сумњиче за то кривично дело.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се