Читај ми!

Беба повређена у несрећи у Лесковцу

Возач мопеда је на пешачком прелазу у Лесковцу ударио у колица у којима се налазила осмомесечна беба. Лакше повређена беба заједно са баком и мајком пуштена на кућно лечење.

Повређенима је помоћ указана у Ургентном центру лесковачке болнице, а беба, њена мајка и бака пуштене су кућама, јавља дописник РТС-а.

Према речима доктора Драгана Маринковића, у питању су лаке телесне повреде, а мајка и бака повређене бебе претрпеле су шок и сада су добро.

До незгоде је дошло када је возач мопеда желео да избегне аутомобил који је стајао на пешачком прелазу. Он је изгубио контролу над мотором и њиме ударио у колица у којим је била осмомесечна беба.

Мајка није повређена, али је бака дуго била у несвесном стању. Очевици кажу да је призор био стравичан.

Лакше је повређен и возач мопеда. Како је РТС-у потврдио портпарол Полицијске управе у Лесковцу, против њега ће бити предузете све законом предвиђене мере.

Портпарол Бобан Здравковић рекао је да се несрећа догодила због непоштовања права првенства прелаза.

Како је потврђено, саобраћајна несрећа се догодила око 17 часова на Булевару ослобођења, централној градској улици.

Полицијски увиђај је још у току. Саобраћај у том делу града није прекидан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво