Читај ми!

Несрећа код Бора

Једна особа је погинула, а шесторо је повређено у судару два аутомобила на новом путу Параћин–Бор.

Два "опела" - један којим је управљао 56-годишњак који је био сам у возилу, и други за чијим је воланом био један 35-годишњак, сударила су се недалеко од Фабрике бакарне жице РТБ Бор, преноси Бета.

Према подацима ИСТ Медија, "опел астра" зајечарских таблица, којим је управљао погинули Томислав Павловић (56) из Бора, прешао је на супротну страну коловоза и директно се сударио с "опелом зафира" којим је управљао Махмут Мустафовски (35).

Шесторо особа из "опела зафире", од којих троје деце, повређено је и превезено у болницу у Бору где су одбили да дају информације о њиховом стању.

Несрећа се догодила у петак око 22 часа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара