Читај ми!

Ускоро хапшење убице Луке Јовановића

Има напретка у потрази за возачем аутомобила који је ударио младића Луку Јовановића на Бранковом мосту и потом побегао, рекао је за РТС министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. Полиција ће ускоро открити починиоца, истакао је Стефановић.

Небојша Стефановић је гостујући у Дневнику РТС-а рекао да ће возач "мини кантримена" брзо бити откривен, али да не жели да одређује тачан рок.

Подсетио је да је у почетку истраге било много потешкоћа јер су камере лоше.

Ипак, уз велике напоре људи из Криминалистичке полиције и осталих који учествују у истрази, починилац ће бити приведен правди, рекао је Стефановић.

Коментаришући разне медијске спекулације о могућим починиоцима, Стефановић је рекао да није све тачно, али да у интересу истраге, не може да каже шта није тачно, јер не жели некога да упозори, па да се тај неко сакрије или побегне.

Како је рекао, полиција сарађује и са ФБИ у евентуалном изоштравању снимака с камера, али се првенствено ослања на своје снаге.

Министар је захвалио и Немачкој због података које полиција добија од "Бе-ем-веа". Напоменуо је да се сужава број модела, и да је и сам био изненађен колико различитих модела "мини кантримена" има.

Када је реч о писању листа Таблоид да је Снежана Дивац возила аутомобил који је ударио Луку Јовановића, министар је поновио да је то неистина и рекао да му је жао што је то објављено. Рекао је и да је добро што су новинарска удружења осудила писање Таблоида.

Говорећи о случају приватизације предузећа "Бачка" из Сивца, Небојша Стефановић је рекао да полиција ради на том случају, као и на другим случајевима где се испитује улога Милета Јерковића.

Пре нешто више од две недеље 21-огодишњег Луку Јовановића ударила су кола на Бранковом мосту у Београду. Дан касније, Јовановић је преминуо од последица повреда.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара