Читај ми!

Ухапшени због фалсификовања новца у Зајечару

Четири особе из Зајечара и Књажевца ухапшене због сумње да су се бавиле израдом, набавком и стављањем у оптицај фалсификованог новца.

По налогу Вишег јавног тужиоца одређена је мера задржавања за Т. Б. (1981), Т. С. (1958) из Зајечара, Р. В. (1962) и З. М. (1978) из Књажевца, преноси Бета.

Они су ухапшени у сарадњи полиције у Зајечару и центра Безбедносно информативне агенције у том граду.

"Приликом претреса стана и других просторија на пет локација у Зајечару и Књажевцу, и једног возила, пронађено је и привремено одузето око 100 фалсификованих девизних и динарских новчаница", наводи се у саопштењу.

Полиција додаје да је одузета и већа количина компјутерске опреме за фалсификовање новца, једно возило, више мобилних телефона и фотоапарата.

Пронађено је и више предмета од метала, налик на злато, већа количина печата и документације за које се сумња да су фалсификати.

Осумњичени ће, уз одговарајућу кривичну пријаву, бити спроведени надлежном тужилаштву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво