Читај ми!

Оружани обрачун шумокрадице и шумара

Шумар код Горњег Милановца пуцао из пиштоља у шумокрадицу и ранио га. Повређени пребачен у болницу и није у животној опасности.

У селу Велереч у месту Мачков пут, у 15.30 дошло је до оружаног обрачуна шумокрадице и шумара, саопштила је полиција у Горњем Милановцу.

Шумар Н. Ч. (51) пуцао је из пиштоља у шумокрадицу Ј. Б. (28) из Бруснице код Горњег Милановца, речено је агенцији Бета у полицији.

Повређени је хитно пребачен у болницу у Горњем Милановцу, али му живот није угрожен.

Метак му је погодио леву половину грудног коша, где се и задржао.

У току вечери биће извршена хируршка интервенција, рекао је Бети дежурни хирург у горњомилановачкој болници Предраг Узелац.

До обрачуна је дошло када је шумокрадица кренуо да сече шуму, а шумар га пресрео.

Ј. Б. је извадио ступац из свог аутомобила и насрнуо на шумара који је у самоодбрани пуцао.

Директор радне јединице "Србијашума" у Горњем Милановцу Милан Узелац рекао је Бети да је шумокрадица одавно познат по бесправној сечи шума и да је против њега поднето више кривичних пријава.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво