Читај ми!

Нови Сад, отац и син повређени ножем

Младић и његов отац нападнути и лакше повређени ножем у Новом Саду. Како РТС незванично сазнаје, у том инциденту учествовао је младић који је раније био умешан и у напад мачетом у Техничкој школи.

На свега неколико метара од Основне школе "Прва војвођанска бригада" и недалеко од вртића, усред стамбеног насеља поново је потегнуто хладно оружје.

Том приликом, како је речено РТС-у у новосадској Хитној помоћи, малолетни М. М. задобио је две убодне ране у десној и левој натколеници и лакше посекотине шаке. Његовом оцу Б. М. је повређена глава.

Очевидац Ивана Јоветин каже да је видела млађег и старијег човека у клинчу. "Један је држао нож. Ту су била још два момка. Један је исто држао нож. Борили су се једно време. Ту су се окупили људи. Покушали смо вербално некако да их раздвојимо, дозовемо, нисмо успели", прича Ивана.

Како незванично сазнајемо, у том инциденту учествовао је младић који је раније учествовао у инциденту са мачетом у Техничкој школи и малтретирањем ученика у Економској школи. Један нападач је приведен, а за другим се трага.

Како нам је потврђено у Дечјој болници, М. М. је после указане помоћи пуштен на кућно лечење, док је четрдесетогодишњи Б. М. задобио убод у пределу доње вилице. Указана му је помоћ у Ургентном центру, где ће бити задржан.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се