Читај ми!

Ухапшене три особе због изнуде

Београдска полиција ухапсила је три особе због постојања основа сумње да су починили кривична дела противправно лишење слободе и и изнуде, саопштава МУП.

Ухапшени Г. Ђ. (1992), М. К. (1988) и Д. Б. (1990), сумњиче се да су 22. априла ове године, на превару убедили оштећеног да уђе у возило, ударили га пиштољем по глави и одвезли у кућу на непознатој локацији у Београду, преноси Танјуг.

"Постоје основи сумње да су оштећеног у тој кући наставили да туку и тражили од њега да спреми 1.000 евра, запретивши му да о догађају не сме обавестити никога, јер ће у га у супротном пронаћи и наставити да физички малтретирају", наводи МУП.

Полиција је, како се наводи, осумњичене М. К. и Д. Б. ухапсила приликом примопредаје новца, а Г. Ђ на кућној адреси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се