Читај ми!

Привођење због убиства дечака

Три особе задржане су у полицији на захтев тужиоца због убиства дечака у Калуђерици, сазнаје РТС. Пронађен је и пиштољ, који је тренутно на вештачењу. На месту убиства, другарице и другови убијеног дечака пале свеће.

Београдска полиција, на захтев тужиоца, задржала је брата убијеног и још две особе због убиства шеснаестогодишњака у школском дворишту у Калуђерици.

Како сазнаје РТС, неколико километара даље пронађен је пиштољ. Вештачење ће показати да ли је то оружје синоћ коришћено или је ту бачено раније.

Искључује се могућност да је шеснаестогодишњак страдао због припадности некој навијачкој групи или продаје наркотика. Међутим, није искључено да је можда случајно убијен. Марко Ј. није имао проблема са законом.

Пошто је двориште школе неприступачно и мрачно, полицији су при увиђају, који је трајао око три сата, помагали и ватрогасци.

На дечака. Марка Ј. је синоћ око 21 сат и 30 минута, док је седео са друговима, пуцала непозната особа, а у Дом здравља приватним аутомобилом су га отац и другови, али је младић преминуо сат касније у Ургентном центру.

Испред дворишта истуреног одељења Основне школе "Алекса Шантић" у Калуђерици горе свеће, које пале другарице и другови убијеног шеснаестогодишњег Марка Ј.

У неверици су житељи Улице Радислава Игњатовића, никоме није јасно шта се тачно десило.

"Изашао је из школског дворишта, тако сам чуо, наишла су кола, неко каже да му је пуцано у леђа, неко - рафално, шта је тачно, шта није, то нико не зна", каже комшија Милан Цвејић.

Директор школе каже да је двориште увек отворено, јер деца из Калуђерице немају много места за окупљање. Главна зграда школе је безбедна, тврди директор, јер поред школског полицајца имају и обезбеђење.

Међутим, то се, према његовим речима, не односи и на истурено одељење.

"Ујутру ми нађемо флаше и свашта, прво се чисти двориште, више пута смо скренули пажњу на то", рекао је директор Основне школе "Алекса Шантић" Радивоје Миљић.

Поред верзије у којој је неко из кола пуцао у Марка Ј, постоји и она према којој је у њега пуцано из близине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара