Читај ми!

Заплењено 140 килограма марихуане

Спречено кријумчарење око 140 килограма марихуане и приведена два држављанина Македоније на прелазу Батровци. Вредност заплењене дроге је око 600.000 евра. Марихуана била сакривена у специјално израђеним шупљинама у камиону.

Полиција јуче пресекла још један канал кријумчарења наркотика на прелазу Батровци. Због сумње да су производили и кријумчарили дрогу приведени су држављани Републике Македоније Севим А. и Исмаил А.

Осумњичени су приликом изласка из Републике Србије у камиону македонских регистарских ознака покушали да прокријучаре укупно 319 пакета са опојном дрогом марихуаном укупне тежине 137,950 килограма.

Марихуана је била сакривена у специјално израђеним шупљинама у 64 дрвене летве које служе као носачи цираде од камиона.

Вредност пронађених наркотика је око 600.000 евра. Према до сада прикупљеним информацијама, дрога је била намењена илегалном тржишту земаља западне Европе.

Осумњиченима је одређена мера полицијског задржавања до 48 сати и након тога ће бити предати надлежном Вишем тужилаштву у Сремској Митровици.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије