Читај ми!

Крагујевац, привођење због разбојништва

Четири особе из Краљева приведене због разбојништва у Крагујевцу и околини. Међу њима има малолетника за које се сумња да су, уз претње секиром и пластичним пиштољем, из бензинских станица односили касе са новцем.

Полиција у Крагујевцу привела је четири особе из Краљева, које су на бензинским станицама у том граду, као и у Равном Гају код Кнића извршиле разбојништва.

Сумња се да троје малолетника приведених малолетника, двојица мушкараца и једна девојка, узраста од 17 година, заједно са таксистом М. Ј. (31) његовим такси возилом ''дачија логан'' кренуло из Краљева према Крагујевцу, са намером да врше разбојништва. Са собом су понели пластични пиштољ и сатару.

Док су, око четири часа после поноћи, на бензинској станици "Лукоил" у Равном Гају таксиста и девојка чекали у возилу, двојица малолетника су, уз упућене претње, од радника одузели касу и упутили се према Крагујевцу.

На исти начин су у насељу Станово у Крагујевцу одузели касу са новцем и мању количину цигарета од запослених на бензинској станици "НИС Југопетрол". Полиција их је затекла иза Тржног центра "Плаза" у тренутку док су покушавали да отворе касу.

Против М. Ј. и троје малолетних лица из Краљева, крагујевачка криминалистичка полиција ће Вишем јавном тужилаштву у Краљеву поднети кривичне пријаве, због постојања основа сумње да су извршили ова разбојништва.

Због сумње да су, обијањем спортских кладионица у Краљеву, извршили кривична дела тешке крађе, троје малолетника предато је у рад полицијским службеницима у овом граду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво