Читај ми!

Хапшење због крађа у манастиру

Због сумње да је извршио две крађе у манастиру Жича, краљевачка полиција ухапсила С.Р. из Берановца.

Краљевачка полиција расветлила је неколико крађа у манастира Жича. Због сумње да је извршио та кривична дела, ухапшен је и у полицији задржан до 48 сати С. Р. (24) из Берановца код Краљева.

Сумња се да је он 23. октобра у поподневним часовима, ушао у манастирски круг и, када се уверио да нема никог, из порте узео више техничких уређаја.

Такође се сумња да је, у ноћи између 15. и 16. новембра, прескочио манастирску ограду, ушао у порту и отуђио дрвени сталак са свећама.

У законском року С. Р. ће бити приведен Основном јавном тужиоцу у Краљеву.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије