Суђење Милановићу зa становe креће из почетка

Суђење због оптужби за нелегалну доделу државних станова бившем директору РТС-а Драгољубу Милановићу кренуће из почетака, јер се међувремену променио председника судског већа. Милановићу, који је издржао казну због погибије 16 радника РТС-а, суди се због злоупотребе службеног положаја, чиме је другима прибавио корист од око 38 милиона динара.

Суђење бившем директору РТС-а Драгољубу Милановићу пред Вишим судом у Београду због оптужби за нелегалну доделу државних станова запосленима у тој медијској кући одложено је на неодређено време.

У том процесу дошло је до промене председника судског већа због чега ће процес кренути из почетка, а због измена Законика о кривичном поступку најпре ће бити заказано припремно рочиште.

Милановићева одбрана доставила је суду нову финансијску документацију о којој тужилаштво треба да се изјасни, након чега ће бити заказано припремно рочиште.

Овај вишегодишњи процес био је у завршној фази.

Милановићу се суди због злоупотребе службеног положаја и бесправног додељивања стамбених кредита такозваним дефицитарним кадровима РТС-а, чиме је другима прибавио имовинску корист у износу од око 38 милиона динара.

Милановић на суђење долази са слободе, јер је крајем августа прошле године одслужио десетогодишњу казну због погибије 16 радника РТС-а у НАТО бомбардовању 23. априла 1999. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара