Читај ми!

Ухапшен због сумње да производи марихуану

С. М, за кога се сумња да производи дрогу, ухапшен у Барајеву. У његовој кући пронађено више од килограма марихуане.

Београдска полиција ухапсила је С. М. (26) из Барајева код кога је, прегледом одеће, пронашла 2,52 грама марихуане, а у кући у којој борави у Вранићу, више од 1,3 килограма те дроге упаковане у одвојене пакете.

Како се наводи у саопштењу, С.М. се сумњичи да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Дежурни тужилац је осумњиченом одредио задржавање у трајању до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, спроведен Вишем јавном тужилаштву на даљу надлежност.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се