Миле Драгић ослобођен оптужби

Апелациони суд у Новом Саду потврдио ослобађајућу пресуду Основног суда у Зрењанину, и правосанажно ослободио свих оптужби Милета Драгића, власника и директора ДОО "Производња Миле Драгић". Драгић је ослобођен оптужби да је крив за аферу "Панцир", која је против њега покренута 2005. године и која је представљена као пљачка века.

Директор и власника ДОО "Производња Миле Драгић" Миле Драгић правноснажно је ослобођен свих оптужби, пошто је Апелациони суд у Новом Саду потврдио ослобађајућу пресуду Основног суда у Зрењанину, саопштили су адвокати Владимир Хоровиц, Ђорђе Калањ и адвокатска канцеларија "Батић".

Апелациони суд потврдио је ослобађајућу пресуду Основног суда у Зрењанину из фебруара, када је по други пут Миле Драгић ослобођен од оптужбе да је крив за аферу у јавности познату као "Панцир", која је против њега покренута 2005. године и пред домаћом јавности представљена као пљачка века.

Адвокати Хоровиц и Калањ посебно напомињу да су Основни суд у Зрењанину и Апелациони суд у Новом Саду својим пресудама утврдили да Драгић није учинио ниједно кривично дело за које се терети или за које се гони по службеној дужности.

Миле Драгић одлучиће да ли ће покренути поступак против правосудних органа за накнаду штете, која му је вођењем овог кривичног поступка нанета, наводи се у саопштењу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара