Читај ми!

Родић: "Курир" не руши српску полицију

Тврдње директора полиције Милорада Вељовића да "Курир руши српску полицију" су клевета, рекао власник тог листа Александар Родић поручујући да је "Вељовић заправо највећа препрека професионалној и искреној борби против организованог криминала и корупције", преноси "Танјуг"

Власник дневних новина "Курир" Александар Родић саопштио је данас да су тврдње директора полиције Милорада Вељовића да тај лист "руши српску полицију" клевета, поручујући да је Вељовић  заправо највећа препрека професионалној и искреној борби против организованог криминала и корупције, преноси Танјуг.

"Српска полиција је оболела од вашег руковођења њоме, ви и слични вама сте заправо највећа препрека професионалној и искреној борби против организованог криминала и корупције и стварању здравог друштвеног амбијента, неопходног за даљи напредак и просперитет Србије", наводи се у отвореном писму Родића прослеђеног медијима.

Додао је да кога год Вељовић држи "милом или силом на коленима и у страху" - "'Курир' нисте и никад нећете".

Родић поручује и да ће можда још неко време иза Вељовића стајати "понеки моћан" политичар, али да иза "Курира" све време стоји народ, стотине хиљада грађана свакодневно.

"А народ, иако осиромашен, опљачкан, преварен, изманипулисан од функционера склоних криминалу, функционера сличних Вама, признаћете, није слаб савезник у нашој борби за нормално и просперитетно друштво ослобођено криминализованог руководства, како у врху полиције тако и у врховима других државних институција", поручује Родић, а преноси Танјуг.

Родић је додао и да тај лист "никад неће стајати иза корумпираних и криминализованих шефова српске полиције, којима ви руководите, већ иза поштених полицајаца, интереса грађана, државних интереса и руководства које овом друштву и држави мисле добро и раде добро".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво