Читај ми!

Двоструко убиство у Краљеву

Брачни пар Рашко и Нада Пантелић убијени око 10 часова у дворишту своје куће у Улици ушћанских рудара у краљевачком насељу Рибница. Ухапшен М.С, стар 63 године, због сумње да је починио двоструко убиство. Осумњиченом одређено полицијско задржавање до 48 сати.

Краљевачка полиција је ухапсила и одредила меру задржавања до 48 сати за М.С. из Краљева, због сумње да је извршио кривично дело тешко убиство, тако што је хицима из ватреног оружја усмртио брачни пар Рашка и Наду Пантелић.

Брачни пар Пантелић убијен је јутрос око 10 сати у дворишту своје куће у Улици ушћанских рудара у краљевачком насељу Рибница.

Како јавља дописник РТС-а, Нада Пантелић је убијена на лицу места, док је Рашко подлегао повредама, након што је пребачен у Здравствени центар "Студеница".

Припадници полиције су на лицу места затекли осумњиченог М.С. из Краљева. Осумњичени је превежен у Здравствени центар "Студеница" где му се указује лекарска помоћ и он ће уз кривичну пријаву бити приведен истражном судији Вишег суда у Краљеву.

За сада нема званичних информација о мотиву убиства, а како преноси агенција Танјуг, сумња се да је могући мотив сукоб око вођења судских спорова пред Основним судом у Краљеву по тужби сада покојног Рашка Пантелића против осумњиченог М.С.

Спорови се воде због накнаде дуга везаних за пословне односе и неисплаћених обавеза из радно-правних односа док је Пантелић био запослен у предузећу "Ламела исхрана", чији је заступник био осумњичени М.С.

Како сазнаје агенција Бета од рођака убијених супружника, осумњиченом М.С. суд је наложио да исплати убијеном Пантелићу новчани дуг од око 15.000 евра.

Увиђај је извршио истражни судија Вишег суда у Краљеву, у присуству Вишег јавног тужиоца и припадника криминалистичке полиције.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво