Читај ми!

Продужен притвор због паљења аутомобила

Осумњиченом да је запалио ауто полицајцу из Деспотовца, продужен притвор до 9. септембра.

Саши Ристићу (34) из Деспотовца, осумњиченом да је запалио ауто полицијском службенику из Деспотовца, продужен је притвор до 9. септембра, рекла је председница Основног суда у Параћину Ирена Спасић.

Против Ристића је подигнут оптужни предлог због изазивања опште опасности, док се Јеленa Зобеница (31) из Деспотовца ставља на терет изазивање опште опасности у подстрекавању.

Председница суда је за агенцију Бета рекла да су браниоци Саше Ристића поднели жалбу на решење о продужењу притвора и данас предмет иде Апелационом суду у Крагујевцу.

Судија је претрес заказао за 2. септембар, пре истека притвора.

Како је полиција раније саопштила, осумњичени се терети да је 4. јула намерно изазвао пожар на путничком аутомобилу које припада полицијском службенику Полицијске станице у Деспотовцу.

У инциденту није било повређених.

Како Бета сазнаје, Зобеница, запослена као професор у Техничкој школи у Деспотовцу, подстрекавала је Ристића на освету инспектору јер ју је хапсио због поседовања дроге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара