Краљево, ухапшени дилери "сканка"

Ухапшена петочлана група код које је заплењено 20 килограма биљне материје, за коју се сумња да је модификована марихуана "сканк", саопштила Полицијска управа Краљева.

Припадници краљевачке криминалистичке полиције ухапсили су и задржали до 48 сати петочлану групу са подручја Краљева, код којих су запленили 20 килограма биљне материје, за коју се сумња да је модификована марихуана "сканк", саопштила је данас Полицијска управа Краљева.

Због сумње да су извршили кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога, полиција је поднела кривичну пријаву против А. Т.(1982), ЗЗ. Т. (1984), М. П. (1982), З. Ј. (1986) и М. Г. (1979).

Полицијски службеници из Рашке и Краљева су дрогу пронашли ноћас, на магистралном путу Рашка -Краљево, у Јошаничкој Бањи, када су зауставили ради контроле три путничка возила, која су се кретала у правцу Краљева.

Заистављен су возила "фиат типо", краљевачке регистрације, којим је управљао М. П. са сувозачем З. Ј., "мицубиши колт", швајцарских регистарских ознака, којим је управљао првоосумњичени А. Т. са сувозачем ЗЗ. Т. и "опел кадет", краљевачке регистрације, којим је управљао М. Г.

Прегледом "опел кадета", полиција је пронашла путну торбу са 20 килограма биљне материје за коју се сумња да је модификована марихуана "сканк", упакован у 20 пакета. Прва два возила су се кретала испред "опела" и њихови возачи и сувозачи су били задужени да прате ситуацију на путу, осматрају и јављају о локацијама полицијских патрола.

Сумња се да је А. Т. набавио опојну дрогу на подручју Косова и Метохије, ради препродаје на краљевачком црном тржишту.

Увиђај је извршила истражни судија Вишег суда у Краљеву у присуству заменика Вишег јавног тужиоца и припадника криминалистичке полиције.

Након истека задржавања, полицијски службеници ће осумњичене привести истражном судији Вишег суда у Краљеву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се